Jelentkezési anyagod a HR vezetőhöz fog érkezni, aki a kompetens csapat vezetőjével együtt fogja eldönteni, hogy behívnak-e egy személyes interjúra.

Amennyiben pályázatod felkelti érdeklődésüket, úgy felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy mikor lenne számodra alkalmas az első személyes találkozó. A találkozó időpontját, helyszínét és a kapcsolódó fontos információkat e-mailen is elküldjük Neked.

Az első körös interjúk általában kötetlen beszélgetés formájában zajlanak, a pozíció jellegétől függően kizárólag magyar, vagy magyar és angol nyelven. A teszteket szeretjük, de ezekkel nem fogjuk hosszan rabolni az idődet és kizárólag a gondolkodásmódodat, vagy adott esetben a nyelvtudásodat fogjuk mérni velük. Az interjún a HR vezető és azon osztály vezetője fog várni Rád, amelyik csapat tagja leszel, ha felvételt nyersz hozzánk.

Ha az első körös interjún szimpatikusak vagyunk Neked és mi is alkalmasnak látunk a pozícióra, akkor jön a mindent eldöntő második kör, ahol csapatunk újabb két tagjával ismerkedhetsz meg: az ügyvezetővel és az operatív igazgatóval. Ők már nem fognak tesztekkel bombázni Téged és a beszélgetésetek vége akár megállapodással is zárulhat. Ha az a döntés születik, hogy nálunk fogsz dolgozni, akkor körbe vezetünk az épületben és bemutatunk a kollégáknak.

Ezután már nincs más hátra, mint a szükséges munkajogi dokumentációk megírása és már kezdődhet is a közös munka… mi már nagyon várunk Rád!